Alla inlägg under maj 2011

Av Anna Kraft - 16 maj 2011 17:18

Hej!


Dag två med huvudvärk och av någon mystisk anledning släpper det inte.

Jag har sovit och vaknar med huvudvärk. Så irriterande!


Sitter nu i sängen och funderar på om man kanske ska ta bettan och köpa cigg. Har haft planer på att sluta och kanske är bra möjlighet nu?

Kollar även efter byxdress och en långklänning till älsklings och min semester hittade en på bik bok helt underbar ett minus då den var genomskilning :(


 


Av Anna Kraft - 16 maj 2011 07:35

I lördag gjorde jag som så många andra titta på Eurovision song contest. Jag tyckte verkligen inte om sveriges bidrag med erik sade och vi kom trea. Så jag tänkte 1 . Flera miljoner miljarde människor är tondöva eller 2. jag är tondöv. Deremot gilla jag Irlands bidrag bena vill dansa och man blir glad att se dom. Blev även påmind om cartoons ett band från 90 talet jag lyssna väldigt mycket på när jag var ung, blanda irlands bidrag och moldaviens kolla själv



+




=


Av Anna Kraft - 14 maj 2011 13:32

Hej bloggen jag är awesome ! Hitta ett par snygga solglasögon till min älskade och ett par jobb skor till mig allt på rean :) heja mig jag är grym! Hade velat shoppa och kolla lite mer för fanns så många affärer jag ville kolla in i, men hovis kommer om en timme så måste åka tillbaka hem. Nu senare idag på agendan står det hovslagare kommer, köpa mat för grillning ikväll, rida och se på film. Måste tipsa om en hel grym film megamind animerad men den var jätte rolig. Mohahaha ! Ska se den en gång till helt klart.

Av Anna Kraft - 14 maj 2011 07:36

Igår var det Fredagen den tretonde, jag och älskling åkte in till Malmö för att hitta ett par skor till mig. Men otur som jag har hitta jag inga :(

Vi gick även och åt på resturang en jätte mysig sådan, allt var gott förutom att jag tyckte köttet var stekt well/medium jag är mer en Medium/rare tjej, och så i den lilla lilla salladen man fick var det F*CKING MAJS i. Jag hatar majs det är riktigt vidrigt, man borde göra alla majskorn till popcorn!

Av Anna Kraft - 13 maj 2011 08:14

Goooood morgon!


Inatt har lille Rino mått dåligt i magen väckte mig och Fredrik ett X antal gånger.

Jag lyckades få ligga kvar i sängen och älskling gick ner med min pojke ut. Sådan lyx :D!

Nu på morgonen ser jag att Rino fortfarande är uppsvälld så nu ser han ut som en riktig labbe lika bred som hög.


Vecka 26 åker jag och Fredrik på semester och pratade med Pappa och L om en resa dom hittat till turkiet med all inclusive, varav jag nu på morgonen fick förklarat för mig att all inclusive betyder även öppen bar! Det gillar jag skarpt ska nog ringa L och kanske boka? Jag är så grymt smart ibland får mina snille blixtar :)


 

Av Anna Kraft - 12 maj 2011 22:00

Ja då var denna dagen på väg mot sitt slut! SKÖNT!!!!

Idag har det varit fullt upp hästar longeras ut och in i skritten nästan fått handen ur led, Klas fått panik och slitigt sig, en häst på 185 cm som fått panik är inte så lätt att hålla imot kan jag lova! plus att man har en annan i den andra handen. *SUCK*


Kl 11 30 åkte vi till vetrinären med Davan och där tog det tid kan jag lova åter igen longera och sedan fick han akupunktur, laser, kyropraktik och bedövning med världens största spruta jag kände rysningar när dom stack honom med den. :( men han var rätt borta så han kände inte så mycket, eftersom han inte reagerade ens.


Sedan var det hem ut med hunden in med hästar fodra borsta och iväg på pay and jump med unghästarna.

Gurkan och Eve dom skötte sig super ! Gurkskrutt bocka lite men hoppade med glädje, han var jätte duktig för att det var första gången på "tävling" på framhoppningen dok skulle han nypa en annan häst i rumpan och blev rädd för en ponny. Kan inte göra annat än att skratta åt han från marken för hästen har ju humor.

Sedan blev jag irriterad på massa folk som inte verkar använda sin hjärna över huvud taget, helt otroligt man hoppar la ta mig F*N inte när en tjej ligger bakom det andra hindret! som väntar på ambulans J*VLA idioter ursäka mig men vad F*N tänker folk med? Analis kanalis uppenbarligen. Även om man har en snäll häst kan även den hitta på bus!

Men iaf Eve var super tog sig runt banan fel fritt duttiga flickan :)


Så sådär har min dag sett ut i stort sätt jo och så ville jag nästan lägga ut Rino på blocket idag han åt upp två par skor av mig mitt framför ögonen på mig! IDIOT!

Men älskar han för mycket för att göra det så jag förlåter honom fick ju en anledning nu till att köpa två par nya :D


Ne nu ska jag göra iordning lite för att min älskling kommer snart :) <3

så natti natti från en mycket MYCKET stolt hästskötare :)


 

Av Anna Kraft - 9 maj 2011 18:32

Ja hej på dig bloggen det var ju ett tag sedan. Du har inte varut mitt första allternativ förlåt!


Haha !



Kort sammanfattning om senaste tiden. En av mina bästa vänner Elin tog sitt första steg till det verkliga livet den 29/4.

Emma, Fredrik och jag var nog elakst av alla som hängde grejer på studenterna. en två meters badmadrass!

Vi skrev lite sjuka grejer på den som " hoppas du drunknar" " det är hål i den" "GNÄGG" " Nu slipper du hålan" och självklart "GRATTIS TILL STUDENTEN"


Och som regel för alla hästtjejer som tar studenten borde dom ha en käpphäst som bitts och sparkas!

  

(Fina underbara Elin med Diza som saknar sin matte jätte mycket i 5 dagar!)


På kvällen blev det raggar runda meen cheva som jag och Diana piffa till i hemlighet. Verkade som elin ville sjunka igenom jorden när vi kom tutande och skrikande tillbaka.

Sedan spelade vi även brännboll och kubb mitt i natten.


  Underbara flickor Diana och Elin

  

Den asssssssss snygga badmadrassen

  

Snygg hästen och elin ;) haha <3


  

vi är som vi är. Diana ser för en gångs skull helt normal ut ;)




Sedan förra veckan var min älskade syster yster här på besök så då ville jag inte heller blogga.

Ovido - Quiz & Flashcards