Alla inlägg under maj 2011

Av Anna Kraft - 20 maj 2011 12:43

Typiskt nu när jag ätigt gjort iordning allt för tävlingen vad upptäcker jag då? Jo mitt batteri till kameran har inte laddats i natt för på något vänster har jag lyckats dra ut batteriet ur kontakten brevid sängen! Nej detta får inte hända det är ju kanon väder för att ta fina hopp bilder... typiskt! Aja hoppas jag klarar mig med den lilla energin i batteriet jag har... TYPISKT!


 

Av Anna Kraft - 20 maj 2011 07:36

God morgon ger nu ett leende för kommande äventyr, 

Denna morgon känns jobbig. Vaknar trött och verkar inte bli så mycket piggare. tragiskt men sant. Men fånga dagen är det jag ska göra idag och göra det bästa av det. Tävling idag en häst dok bara och går det bra denna helgen ska hon debbutera 140 cm nästa så vi håller tummarna. Ne nu ska hästarna få komma ut så hoppas dom ätigt upp sin frukost dom är ju rätt morgontrötta av sig. Sådan skötare sådana hästar.


 

Av Anna Kraft - 19 maj 2011 22:07

Så lungt det nästan är nu när man fodrar hästarna.

Flyttade Final till en ny box för några dagar sen och jösses Trodan har nästan slutat sparka i väggarna gör det nu kanske bara två lätta gånger ist för tusen hårda.

Nu är det bara Viggo som behöver lunga ner sig typ massa! Typiskt att en sådan fin häst har en tedens att skada sig själv men stegrar man mot gallret, river bort gummi mattan från väggarna så skruvar sticker ut sedan sparkar på skruvarna så blir det skador, några förslag hur jag ska få bort detta beteendet?

Final är inte lika grinig och det gillar jag skarpt att min älskade pojk kunde bli så tjurig trodde jag aldrig. 


Åter idag igen fick jag slänga ut en självmords svala som dränkt sig i en vattenhink trodde dom fåglarna betyde lycka men när man hittat en död för varje dag i vattenhinkar funderar jag på kanske det då betyder otur?


Hittat en ny fågel som är lite äckligare än kråkorna så jag faktiskt har överseende med att dom bygger bo under taket helt okej om dom där andra jätte stora svarta med nästan papegojanebb kan försvinna. 


 

Red även ut idag imorgon blir det tävling och så ska jag rida så letar lite ny ridmusik. Men nu blir det nog att slagga så man är någolunda utvilad imorgon.

Av Anna Kraft - 18 maj 2011 18:34


Dagens ridlåt.


Kanske inte var det smartaste jag gjort att trimma Final i padoken 45 min- timme men han var super fin och ville bara finslipa lite på vissa delar. Efterår asså nu sitter jag som en hösäck och gäspar stort vill gå och lägga mig sova bort huvudvärken jag nu fått tillbaka. *fu.k* så j*vla typiskt men sån är jag. 

Lilla hjärtat var pigg busig men ändå rätt mjuk med den magen han fått. Så det gillar vi pigg och busig får han vara om han slutar upp att lägga tid på två ben! han är ju ingen människa mitt lille hjärtegull :)

Av Anna Kraft - 18 maj 2011 14:00


Kommer det hända eller inte? 

Av Anna Kraft - 18 maj 2011 07:24

Ett leende morgon och kväll! 

när jag kliver ur lägenheten för att ge hästarna frukost är det första jag ser en glad final kan inte annat är le och gå och pussa på honom. Han vet hur han ska få mig le och vara glad. 

Den där coca colan igår fick mig må bättre tror jag iallafall, så idag blir det på med ridbyxorna och rida en sväng. Längtat så att få ta mig upp i sadeln. Så på med Spotify i mobilen och ägna lite tid i sadeln.


 

Av Anna Kraft - 17 maj 2011 23:19

Av Anna Kraft - 17 maj 2011 22:39

Coca cola är bäst när man är sjuk, Tilda i mobilen ett glas cola och en hund som värmer fötterna, att vara sjuk har sina bra stunder oxå. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards