Alla inlägg den 21 juli 2012

Av Anna Kraft - 21 juli 2012 14:12

Ester den lilla med gomspalt som nästan inte har något gomspalt håller vi tummarna för att hon klarar sig, vetrinären tyckte vi skulle komma på måndag och undersöka med tanke på att hon suger bra på stella, verkar inte få något i lungerna, spiller ingen mjölk och lever rövare med sina syskon. 

Vi sitter och diskuterar namn Ester heter ju självklart Ester för hon verkar vara en Ester, sen har vi en hane som är tingad och dom vill att han ska heta Bowser. Sen funderade jag på Astrid och Sigrid men sen är resten namnlösa så om någon läser min blogg kom gärna med förslag det gäller alltså 3 tikar och 1 hane alla är svarta med mer eller mindre vita täcken och en tik är inte lika svart som sina syskon nästan lite brun. Bilder kommer komma på dom en och en när dom vant sig lite mer med den stora världen.


 

Mys med mamma!

 

Min vackra Stella med sina 6 underbara bebisar!


Av Anna Kraft - 21 juli 2012 09:06

3 timmars sömn har jag fått mig denna soliga dag. Lilla Ester ska till veterinären någon dag typ idag för att kolla hennes gomspalt. Hoppas dom inte säger avlivning för ja jag vill kämpa för henne, om jag så ska mjölka själv för att ge henne föda. Tydligen vill inte så många svenska veterinärer operera det pratade med blåstjärnan i natt och dom rekommenderade att komma in och beroende på hur stort det är får man ta slutresultatet efter det. Även läst om det mycket nu och det är ju en difekt som kanske är så mycket mer än bara gomspalt finns inte så mycket mer än vänta och se och höra farbror doktorns slutgiltiga ord. Stella är nu förövrigt smal som en speta igen så som hon var innan (nästan) graviditeten, Efter att stonkat ut 6 små fina bebisar.. nu du mitt hjärta efter 8 veckor och valparna har flugit ur bot blir det hårdträning för utställningsmål!

Av Anna Kraft - 21 juli 2012 03:50

Vattnet gick igår kl 21 och nu har 6 valpen kommit och blir att åka till veterinären imorgon så en av dom små har gomspalt. 4 tikar och två hanar är det än så länge verkar lite på Stella som att det kommer fler. Alla valpar är svarta med mer eller mindre vita täcken.

Ovido - Quiz & Flashcards