Alla inlägg den 4 juni 2011

Av Anna Kraft - 4 juni 2011 00:41

Varit borta ett tag från bloggen, av två anledningar. Ett : mitt internet har varit sjukt knepigt och två: haft jobbigt att inse att tills jag hittar mitt eget stall kan jag inte ha två hästar så därför med största sorgen någonsin säljer jag mitt hjärta Final. 


Så Final är tillsalu och allt går så sjukt snabbt redan samma dag som jag lagt ut han på annons hade tre personer hört av sig. Fick nästan panik och var ute och gick med Rino i två timmar. Kände bara för att ta med mig Rino och Final och bara ut och gå. Gå ifrån allt detta men måste ta ett moget beslut, så jobbigt när ens hjärta säger sälja han inte du vet inte vad det är för sjuk människa som köper han. och ens hjärna säger vill du bli något måste man satsa ibland. Så beslutat mig för att sälja. men Final kommer visa tydligt om det är rätt det vet jag plus att jag ska ha kontrakt att vid vidaresäljning har jag första ching, vill inte att han åker runt till massa människor bättre då att han kommer tillbaka till mig. 


Så om någon som läser detta kanske vet en tjej/kille som letar häst hör av er det är en super trevlig häst med ett hjärta av guld, värd att se! Kanske är det till och med du som läsare som vill köpa häst.



 

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=488572

Ovido - Quiz & Flashcards